Friday, August 12, 2011

*lap habuk*

assalamualaikum

yo guys ! wa di sini semula. zaman bila latest entry tu. sumpah dah berkulat. oh bukan tak mahu update tapi tak tahu kenapa tak boleh buka email so tak boleh la nak update. okay, banyak alasan

pada bulan puasa yang mulia lagi diberkati ini sempat lagi kot wa nak wish anda anda sekalian SELAMAT BERPUASA ! banyakkan lah amalan, zikir dan oh jangan lupa terawikh :)

alang alang dah cakap tentang puasa puasa, wa rasa tahun 2011 bulan puasa yang paling bahagia pernah wa rasakan semenjak wa melangkah ke alam sekolah menengah. start form 1 sampai ke first year university boleh kira dengan jari je banyak mana wa berbuka bersahur di rumah. akhirnya insyaAllah tahun ni genap sebulan wa puasa di rumah :)

setakat 12 hari (ketika entry ini ditaip) hari pertama yang wa paling aktif sekali. boleh skipping skipping bagai. masuk hari kedua dan seterusnya dan seterusnya wa tak ubah seperti zombie. jangan tiru wa. kalau boleh dalam rumah wa yang lima kangkang kera tu pun wa nak merangkak je. tapi kang apa pulak kata jiran. dicop kurang siuman nanti susah pulak nak mengorat dingorat anak jiran kan ;) ;)

berkaitan entry entry lama yang tergendala la konon ada sambungan la abaikan je la. wa pun dah lupa. maaf maaf maaf

lain masa taip lagi. terima kasih :)

p/s : wa dah tukar templates :D

No comments:

Post a Comment