Tuesday, November 23, 2010

Tuesday, November 16, 2010

its over !

jyeahh ! finally. no exam anymore ! for sem 1 la. next sem exam lagi. next year exam lagi. hidup penuh dengan exam exam exam. haihh -.-" kehidupan memang mencabar. oh KL, at last atiyah dinie balik jugak. sabar eh tunggu tau. hey girlfriends ku yang cantik semua, balik ni kita hangout sampai nak muntah macam lepas SPM dulu okay ? :DD

okay, sekian update untuk harini. nak sambung kemas barang. after Zohor wa sudah nak blah dari Gambang. yehaaa ! oh, next entry nak cakap pasal hari me-release-tension Mechanics and TITAS last week. tunggu okay :) *perasan gila ada orang nak tunggu. haha

Monday, November 15, 2010

one more paper and im freeeeeee !

assalamualaikum ;)

tajuk entri pun dah melambangkan segala-galanya kan ? esok last paper ,Calculus. lepas tu dah boleh blah dari Gambang neh. okay, nak sambung kemas bilik kems baju kemas barang kemas buku :DD


p/s : mak, nak pegi klinik. telinga kanan macam bengkak kat dalam. sakittt :'(

Sunday, November 14, 2010

kepala semakin mengembang

ahhhhh ! banyaknya tak baca lagi.

oh Materials, please love me !

Concrete
Masonry
Timber
Metal

i love u guys ;)

omo ! dah rasa macam nak gila baca benda benda neh. tapi sempat pulak la aku meng-update blog. haha. tensi tensi !


p/s : lusa balik KL. hujan emas di Gambang, hujan batu di KL, lebih baik di KL :D *memang tak mungkin la hujan emas kat Gambang kan ? haha

Friday, November 12, 2010

percubaan pertama

assalamualaikum semua ! ececeh. bajet gila aku :DD

well, sekarang memang trend gila kan pakai pakai shawl neh. aku pun memang geram gila laaa tengok orang pakai shawl nampak cantik je. perghh ! walaupun aku perempuan dan kami ni memang la se-spesies tapi memang tak dapat nak mengekang nafsu bila tengok kecantikan perempuan tu kan ? opss ! tak bermakna aku lesbo okay. im straight ! super-duper straight ! hahaha

jadi, dengan kudrat dan muka-tak-tahu-malu yang ada, aku pinjam la sehelai dua shawl Cha Cantik. Bajet la nak berangan angan cantik-nak-mampus-kau-pakai-shawl depan laptop. haha. tapi tak kira.

lepas ber-jam jam menghadap laptop dok betul sana betul sini senget sana senget sini, ni lah hasilnya. hanya 2 gambar terpilih sahaja akan di-upload. dan pemenangnya adalahhhh







okay, sumpah bajet cun gila kan ? eh, baru perasan. tang mulut tu sama je. taknak muncung lagi ? haha. maaf di atas pencemaran mata yang baru sahaja aku lakukan terhadap anda anda sekalian :)

humakaihh, mulut aku hitam gilaa. okay, bukan mulut je. memang semua hitam dan gelap dan pudar tak ber-seri seri. tunggula aku nak kahwin nanti barula datang seri kot. haha

okay, sekian, nak sambung study Materials :D


p/s : aku bukan smoker tau walaupun memang bibir aku hitam kalah smoker tegar. hmph !

Tuesday, November 9, 2010

gembiratakterkatasampairasanakhantukkepala :D


betulkan satu gambar boleh menceritakan segala-galanya. dah bole agak kalau korang tengok gambar ni mesti ada 4 ayat yang memang berlegar dalam kepala korang, kan ?

1. weh, gemuk gila atiyah ni !
2. eh eh, kacaknya ZM !
3. hey atiyah, muka kau tu takpayala nak tunjuk sangat kau excited gila !
4. apesal ZM macam nak lari dari kau je ?

ha, betulkan tekaan aku ?

takpelahh. cakapla ape korang nak janji hajat aku tercapai. haha. gila obes kau *err, silap. OBSES. okay okay aku memang obes. erk ! ape aku melalut neh ? *garu garu kepala.

oh, exam Mechanics dah habis. tinggal lagi dua paper next week lepastu dah bole berambus dari Gambang. yehaa !

sekian, perut dah lapar. nak pegi lepak TC makan McD. McD lagi. haihh :DD

permulaan yang teramat bagus ! :D

harini first day final exam. paper TITAS. memang macam pergh ! la kan. bangun pukul 5 pagi baca apa patut pastu krohhh~ sambung tido balik. hehe.

okay,okay. boringkan ? bukan nak cerita pasal tu sebenanye.


situasi : otw ke DBP
masa : 8 lebih camtu laa

dari jauh nampak macam mamat yang dikenali. baju hitam. makin dekat makin dekat. ehhh, tu ZM kan ? weh kacak gilaaa

tetiba mane entah datang semangat keberanian menbal dalam jiwa

Atiyahdinie : Max, good luck ! :)

Max : *angkat tangan sambil senyum

*Max tu ZM punya english name ;)

wahh ! memang lepas tu bersemangat nak mampus jawab TITAS :)

okay, esok paper Mechanics dan aku boleh la pulak bersenang lenang meng-update blog. haha. wish me luck ! after habis paper esok memang nak release tension habis habisan :DD

sekian, night peeps !

p/s : thanks Atira Hashim, tak sangka kau suka baca blog aku. love ya ! <3

Sunday, November 7, 2010

ralat !

jadual exam :

15/11/2010-Materials
16/11/2010-Calculus

sekian, update dari atiyah dinie lintas langsung dari Universiti Malaysia Pahang ;)

Thursday, November 4, 2010

its Final bebeh ! :D

Berikut dinyatakan jadual Final Sem 1 :


8/9/2010-TITAS
9/10/2010-Engineering Mechanics
15/10/2010-Applied Calculus
16/10/2010-Engineering Materials


Wish me luck okeh ? malam raya haji baru balik KL. ohh ! syahdunya *konon konon perantau la. okay, dah terbayang malam raya sampai rumah pastu berlari dari pintu pegi salam mak ayah sambil tali beg kat bahu terjatuh. syahdu kan ? err, korang boleh bayangkan ke tak ?

haha. Papepun, study week memang tak study. Memanjang outing. Haihh


p/s: mak, duit PT dah habis. bank-in duit boleh ? ;) *macam la mak aku baca blog neh. hehe