Monday, March 28, 2011

Entry Emosi

assalamualaikum

Darina Hider dah bising bising dah kenapa tak update blog. itu wa akui. tapi last update 14th March. ada la dalam 15 hari ? lama eh tu ? :)  maaf maaf

bukan taknak update. masa banyakkkk. internet pun okay *tapi kena guna cable -.-"


emosi sekarang bercampur baur. semua ada. tinggal tak tunjuk je

wa dah matured sekarang. tak reti dah nak mencarut carut kalau marah. err ada la sikit. sikiiiit je. biasalah muda muda remaja kan ;) 

malam esok wa ada Test 2 ODE. ODE, please be good to me kalau tak masa exam tu jugak aku naik stage karok atas tu. *teettt. bajet kau berani la ? -.-"

next week wa ada Test 2 MOM. oh, presentation Technical Writing. oh, sebelum Rabu ni kena submit logbook Briged. oh, sebelum Khamis ni kena sumbit Construction Engineering's group and individual assignment. sangat busykan ?

wa tengok dalam TV uni life relax relax je. sempat pergi clubbing la pergi hu hu ha ha la pergi merempit pergi mengorat. kenapa takde pun diorang tunjuk buat assignments, presentation bagai. ahh ! semua tu dusta belaka T.T

tengok wa dah emosi. wa dah kata tak boleh update. haha. OVER LA WEH ! sebenarnya bukan wa taknak update tapi tiada benda best yang boleh nak di-share atau di-kepohkan. weh, dah macam anti-social je wa dengar. haha

ada la sikit event wa pergi. Saturday Night Live. tapi tak banyak gambar sebab wa takde cameraaa. waa ! mak, nak LOMO ;)

tambahan pulak dengan banyakkk conflict dalaman dan luaran yang berasak-asak cuba menerjah minda dan emosi dan perasaan wa.

ohh, cuba juga menghindari dan mengelakkan dari perasaan nak beromantik-romantik jiwang jiwang tak bertempat. ingat senang ke nak lawan feeling feeling jiwang ni. tegang tegang bulu roma aku. u should focus on your study only, Atiyah ! *err, macam takkan kahwin je wa macam ni. skema O.O haha.



hoi ! kau gila hapa nak study je. mesti la kena release sikit kan tension. sikittt je la. kat mana la sangat nak release tension kat Kuantan. padan muka duduk ceruk hulu hutan mana taktau. hmph !

so, untuk korang korang yang bakal menghadapi test, semoga berjaya ! carry marks tu woi. Final takpe. sikit je CM. hahaha. nanti untuk Final, wa ucapka Good Luck masa next next entry. okay ? *bajet ada orang kempunan nak kau wish la. pfft !

sekian entry penuh emosi dari wa :)

2 comments:

  1. hahahahah kenapa perlu lari dari emosi

    ReplyDelete