Sunday, October 3, 2010

lelaki kacak dari Hainan,China

kira halal tak kalau nak ber-blog pasal lelaki kacak ni ?

takpela. followers pun kawan kawan jugak :DD

ahh ! takkira. nak cerita jugak. Sepanjang perjalanan hidup tak sampai setahun kat UMP ni, rasanya belum ada lagi lelaki yang betul betul menarik perhatian mata gigolo atiyah dinie neh. erkk ? ada ke mata gigolo ? :DD

lantakla.

tiba tiba pada satu malam tu, mata ni ter-nampak pulak satu lelaki dengan mata keciknya kat block W. alahh time malam tempah jaket fakulti tu. yang jaket size S tu. cewahh ! nak jugak cakap. haha.


atiyah : ang, who's that ? kacaknyaaaaaaa !

ang : oh. itu IS maa. nama dia ZhongMing.

*ang-ang yeong leang merangkap kepada my sectionmates
*IS-international student

lalu, bermulalah hari hari peng-stalking-an atiyah dinie terhadap mangsa terbarunya.



kebetulan hobi kami *cewaah, kami pulak memang hari hari pegi library. jadinya memang senang la keja peng-salking-an ni kan ? kahkahkah.

oh, ade sesape ke nak tengok sedikit cebisan rupa beliau ?



p/s : saya memerlukan 5 likes untuk meng-upload gamba beliau ke blog. err, ada like ke kat blog ? :DD

2 comments:

  1. LIKE
    LIKE
    LIKE
    LIKE
    LIKE
    5 kali dah!! :D
    atiyah's in looveeee \*0*/

    ReplyDelete